Vi tilbyder:

Trekantens Bilglas tilbyder udskiftning af ruder på alle bilmærker – og vi har over 20 års erfaring inden for bilglas. Bemærk at vi tilbyder gratis lånebil ved rudeskift, så kan det ikke blive nemmere (kun i Hadsten)

PRISGARANTI

Skulle du mod forventning have fået et bedre tilbud andetsteds, inden din nye rude bliver monteret. Matcher vi naturligvis prisen. Hos Hadsten Bilglas kører vi også med et unikt koncept, hvor vi besøger dig på din bopæl eller arbejdsplads. Vi reparerer din bil på stedet. Så kan det ikke blive nemmere for kunden.

Du kan også vælge at indlevere din bil på et af vores værksteder. Vi har værksted i Hadsten og Vejle. Vi tilbyder også at afhente og levere din bil igen. Inden for rimelig afstand.

Forrude udskiftning

  • Vi garanterer en køreklar bil igen på 2-3 timer.
  • Ved udskiftning af bilruden skal bilen stå tørt, og temperaturen skal være over 5 grader.
  • Også weekend efter aftale.
  • Vi håndterer alle modeller.
  • Vi yder 5 års garanti for korrekt montering.

Reparation af stenslag

Fra 280,- kr. Inkl. Moms på et af vores værksteder. Udetillæg 200,- kr. Inkl. Moms.

125,- kr. Inkl. Moms for yderligere stenslag.

For at stenslaget kan repareres skal det kunne dækkes af en 2 kr. Ligeledes må der heller ikke være revner på mere end 2 cm. Fra stenslaget. Sæt evt. Et stykke tape over stenslaget, for at forhindre snavs og andet i at sætte sig fast.


Vi yder 5 års garanti for korrekt montering

En forrude er ikke bare en forrude, der er stor forskel på kvaliteten, så derfor monterer vi kun bilruder i kvalitet. Din nye frontrude bliver limet i med Sika Tack Pro lim. Som er en OEM lim, der er godkendt af bilfabrikkerne.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?


+20 ÅRS ERFARING

Find os her


Trekantens Bilglas
Niels Bohrsvej 5, 7100 Vejle

Kontakt Info