Skip to main content

Vi tilbyder:

Trekantens Bilglas tilbyder udskiftning af ruder på alle bilmærker – Bemærk vi har over 20 års erfaring inden for bilglas og monterer kun OEM “original equipment ruder” Vi tilbyder gratis lånebil ved rudeskift, så kan det ikke blive nemmere (kun i Vejle)

PRISGARANTI

Skulle du mod forventning have fået et bedre tilbud andetsteds, inden din nye rude bliver monteret, matcher vi naturligvis prisen. Hos Trekantens Bilglas kører vi også med et unikt koncept, hvor vi besøger dig på din bopæl eller arbejdsplads. Vi udskifter din bilrude på stedet. Så kan det ikke blive nemmere for kunden.

Du kan også vælge at indlevere din bil på et af vores værksteder. Vi har værksted i Vejle.

Forrude udskiftning

  • Vi garanterer en køreklar bil igen på 2-3 timer.
  • Ved udskiftning af bilruden skal bilen stå tørt, og temperaturen skal være over 5 grader.
  • Også weekend efter aftale.
  • Vi håndterer alle modeller.
  • Vi yder 5 års garanti for korrekt montering.

Reparation af stenslag

Fra 400,- kr. på et af vores værksteder eller ude på din adresse.

For at stenslaget kan repareres, skal det kunne dækkes af en 2-krone. Ligeledes må der heller ikke være revner på mere end 2 cm fra stenslaget. Sæt evt. et stykke tape over stenslaget for at forhindre snavs i at sætte sig fast.


Vi yder 5 års garanti for korrekt montering

En forrude er ikke bare en forrude, der er stor forskel på kvaliteten, så derfor monterer vi kun bilruder i kvalitet. Din nye frontrude bliver limet i med Sika Tack Pro lim. Som er en OEM lim, der er godkendt af bilfabrikkerne.