Profil:​

VI MONTERER I HELE DANMARK TIL BILLIGE PRISER

Trekantens Bilglas har mere end 22 års erfaring med bilruder, og vi yder 5 års garanti for korrekt montering. Hvis der er kamera og regn sensor i din frontrude, har vi det nyeste udstyr til at kalibrere og justere dette efter rudeskift.

Hos Trekantens Bilglas kører vi også med et koncept, hvor vi monterer  på din bopæl eller din arbejdsplads. Det kræver dog at bilen kan stå tørt og frostfri, og at der er minimum 1 meter på hver side af bilen og 2 meter foran bilen. Du kan også vælge at indlevere din bil på et af vores værksteder. Vi har værksted i Vejle - Billund - Hadsten og Risskov.

Monteringen af din nye frontrude tager ca. 2 timer, så er du køreklar igen.

Vi monterer både for forsikringsselskaberne og privat kunder. Derudover klarer vi også kontakten med dit forsikringsselskab, hvis du har glasdækning på bilen.

Vi tilbyder også at afhente og levere din bil igen. Inden for en rimelig afstand.​

VI SAMARBEJDER MED ALLE FORSIKRINGSSELSKABERNE.

​Er skaden ude reparerer vi alle former for skader på bilens ruder, hvad enten der er tale om et stenslag eller udskiftning. Vi samarbejder naturligvis med alle forsikringsselskaberne, og ordner alt papirarbejdet for dig. Her ses nogle eksempler på de forsikrings selskaber vi samarbejder med. Og husk at du har frit værkstedsvalg!

─  Få et godt tilbud i dag!​  ─

​Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud på en ny frontrude!

  1. UDFYLD KONTAKT FORMULAREN ELLER RING PÅ 27 89 80 82

+22 års erfaring INDENFOR BILRUDER

VORES VÆRKSTEDER​

Trekantens Bilglas

​Niels Bohrsvej 5, 7100 Vejle

Kløvermarken. 7190 Billund

Over Hadstenvej 30, 8370 Hadsten

Lystrupvej. 8240 Risskov

CVR: 34025622

Læs Cookiedeklaration her